Quality Systems in Industry and Pharmaceutical Research

Des d’AM Animalia, sabem que el coneixement és vital per als estudis que portem a terme. Aquesta informació s’ha de revisar i validar de forma contínua, per tal d’estar al dia dels avenços científics en totes aquelles àrees en les que treballem.

 

És per això que el nostre equip realitza tota mena de cursos, màsters, postgraus i formacions tècniques, al llarg de l’any.

 

En el cas de l’Elisabet Gurri, responsable de laboratori d’AM Animalia, ha estat cursant un postgrau de Sistemes de Qualitat a la Indústria i Recerca Farmacèutica durant el 2021, enllaçant-lo amb unes pràctiques de 6 mesos als laboratoris Calier, per tal d’ampliar experiència en la Direcció tècnica en una empresa amb GMP.

 

En aquest postgrau ha treballat conceptes com: control de canvis, qualificacions i validacions, bones pràctiques de documentació, acords tècnics, proveïdors, alliberació de producte, millora de processos, anàlisis de riscos i auditories entre d’altres.

 

Aquest coneixement repercuteix directament en la qualitat i l’eficiència dels nostres serveis.

Ce site web utilise des cookies propres et de tiers pour améliorer nos services et montrer vous publicité associés à leurs préférences en analysant leurs habitudes de navigation. Si vous continuez à naviguer, nous considérons qu'il accepte son utilisation. Vous pouvez en apprendre davantage sur nos "cookies" ici.

Accepter
Top